Home Stiri mondene Anamaria Prodan a vorbit despre divorţul de Reghecampf: „Copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și să crească demni”

Anamaria Prodan a vorbit despre divorţul de Reghecampf: „Copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și să crească demni”

de Buinoschi Andreea

Anamaria Prodan a oferit un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre decizia lui Laurențiu Reghecampf de a divorța. Acesta a dat vestea zilele trecute, deși zvonurile legate de divorț circulau de ceva timp.

„El este tatăl copilului, nu o să vorbesc niciodată urât de el. Da, am făcut niște greșeli, dar promit că le repar și o să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și să crească demni.

Oricât de greu ar fi, să lăsăm legea să își spună cuvântul și avocații, pentru că nu știm exact care este adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu, aș face la fel. O să văd cum o să descurc încet lucrurile și, atunci, o să dau o declarație oficială. Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții, ca să arăt că nimeni nu-mi atinge familia.

Am aflat si noi informația din ziar (n.red. – despre divorț), niciodată nu am știut care este adevărul, toată familia este puțin bulversată, nu se știe care e minciuna și care este adevărul, dar o să le descurc pe toate. Copilul cel mic suferă cel mai tare, pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, relatează playtech.ro.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies