Home Stiri mondene Anamaria Prodan i-a interzis lui Reghecampf să aibă conturi sociale

Anamaria Prodan i-a interzis lui Reghecampf să aibă conturi sociale

de Clara

La scurt timp după ce a anunțat că divorțează, Laurențiu Reghecampf și-a și făcut cont pe Instagram. Acum, Anamaria Prodan a declarat că ea este cea care i-a interzis antrenorului să aibă conturi sociale.

„Cică cine e ăsta, mă, ăsta de opt ani îi dădea ăleia bani, îi deschidea ăleia salon. Păi ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu? Păi tu trebuia să fii intangibil, tu trebuia să fii cum te-am zugrăvit eu, matrița bărbatului perfect. Că, dacă nu îți făceam imaginea asta, nu dădea nimeni doi lei pe tine”, a spus femeia de afaceri pentru cei de la spynews.ro.

„Păi eu nici nu i-am permis vreodată să aibă Instagram, Facebook, i-am zis, «Ce vrei tu, mă?!». El trebuia să fie canalizat numai pe fotbal, el avea de condus. Nu îl ajută pe el așa ceva, pe el l-au îngropat toate astea. Să vii tu când ești în plin scandal mediatic, când știi ce discuții ai în privat cu familia, cum să stai la aproape 50 de ani, îmbrăcat așa, maimuțoi?

Eu am fost exigentă, pentru că așa m-au crescut ai mei. Ca antrenor, dacă nu ești concentrat 100%, te-au dat afară. Nu știi să faci nimic altceva. El a ajuns acum la un salariu de 15.000 pe lună, de la două-trei milioane de euro. E direct în picaj”, a mai declarat Anamaria.

În urmă cu scurt timp, aceasta a recunoscut care a fost motivul pentru care, deși știa că este înșelată, nu a spus nimic niciodată.

„Eu i-am spus pe față, «Băi, prietene, eu te apăr, că încă ești tatăl copilului meu», n-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu. În același timp, îl sunam și îi ziceam: «că te duci în cap, că ești cu apa la gură, iar, dacă ai intrat cu totul, nu te mai scoate nimeni», dar, când nu te interesează…”, a spus aceasta, relatează spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies