Home Uncategorized Anamaria Prodan isi face planuri pentru pensie. Iata unde se va retrage la batranete!

Anamaria Prodan isi face planuri pentru pensie. Iata unde se va retrage la batranete!

de Arseni Ana
Anamaria Prodan isi face planuri pentru pensie. Iata unde se va retrage la batranete!

Anamaria Prodan-Reghecampf este unul dintre cei mai buni si cunoscuti impresari sportivi de la noi. Anamaria Prodan este si una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Romania. Aceasta detine multe imobile in toata lumea.

Impresarul a marturisit insa ca are un loc de suflet unde isi planuieste sa se retraga la batranete.

„Am reședințe peste tot. Las Vegas însă rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90 de ani, că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arat și mai bine”, a declarat Anamaria Prodan.

Cel mai recent Anamaria Prodan a devenit investitor la echipa de fotbal Hermannstadt. Insa, total neasteptat, in acte, fiica acesteia, Rebecca, este cea care apare ca investitor.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor”, a mai declarat Anamaria pentru narcisraducan.ro.

Fiica regretatei Ionela Prodan este mandra de ceea ce a reusit sa faca pe plan sportiv.

„Jucătorii mei au ajuns foarte bine. Mulți sunt milionari, i-am ajutat să ajungă mari, să facă investiții. Să le asigure copiilor un viitor strălucit”, a mai spus Anamaria Prodan Reghecampf…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies