Home Stiri mondene Anamaria Prodan, mai sexy ca niciodată! Și-a lăsat posteriorul la vedere

Anamaria Prodan, mai sexy ca niciodată! Și-a lăsat posteriorul la vedere

de Buinoschi Andreea

Anamaria Prodan nu se oprește din a ne uimi. De curând, impresarul a încărcat pe contul său de Instagram o poză în care apare într-un costum de baie minuscul. Imaginile sunt de senzație și i-au lăsat pe bărbați cu gura căscată.

Deși are un program foarte încărcat, Ana își face timp și pentru ea. Dovadă stau pozele postate chiar de aceasta, în care își etalează trupul fără cusur. Deși este mamă, femeia arată foarte bine și poate concura cu fetele mult mai tinere, fără nicio problemă.

Vremea din Dubai a ținut cu ea, iar Prodanca a profitat de ea la maximum. Impresarul s-a pozat în cea mai strâmtă pereche de bikini, iar imaginile sunt de colecție.

Deși acum are o viață extrem de luxoasă, în cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro, soția lu Reghe a recunoscut faptul că în copilărie a făcut multe treburi gospodărești: „Ştii că erau nişte lucruri foarte bine stabilite. Noi le luam atunci ca pe nişte lucruri care trebuiau făcute şi nu comentam. Dacă îmi spuneau «Te duci şi dai de mâncare la păsări», ca să pot să mă duc afară cu ceilalţi copii, mă duceam şi dădeam mâncare la păsări, chiar dacă nu îmi era drag de multe ori. Erau nişte lucruri specifice vârstei.

De exemplu, ani la rând am fost obligată să mă bag în butoi şi să-l spăl pe dinăuntru. Şi imaginează-ţi că era atât de cald şi eu, atât de mică… Eram sigurul copil care avea loc pe gura butoiului. De aia mă rugam «Doamne, de ce nu m-ai făcut grasă să nu mai pot intra?». Dacă stau acum să mă gândesc, eu nu aş băga copilul în butoi. Îmi dădeau perie de sârmă, trebuia să frec ore în şir. Mamaie punea apă, apoi mă întorceau cu butoiul, scoteau tot ce spălam eu, iar puneau apă, iar îl luam la spălat şi eu mă gândeam «Doamne, nu ies şi eu de aici?»“…

Sursa

Sursa

 

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies