Home Stiri mondene Anamaria Prodan, nouă declarație de dragoste pentru Laurențiu

Anamaria Prodan, nouă declarație de dragoste pentru Laurențiu

de Buinoschi Andreea

Anamaria Prodan continuă să posteze imagini cu Laurențiu Reghecampf și să îi facă declarații de dragoste, chiar dacă lumea încă vorbește despre presupusul lor divorț.

„Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după”, a scris impresarul pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu doar câteva săptămâni, impresarul a scris câteva lucruri în mediul online despre bărbații care au amante, explicând cum femeile respective profită de ei, dar și ce rău provoacă familiilor.

„Bărbatul care se pune singur pe tavă și se lasă șantajat emoțional și financiar, la rândul lui, își distruge soția și copiii psihic, ca să facă pe plac femeilor ușoare, comportându-se ca un puști de 14 ani îndrăgostit, bărbatul care plătește cu imaginea, viața, cariera, familia, demnitatea, onoarea și bărbăția viața deșucheată și disonanța pe care o trăiește mândru că-și trage familia în mizeriile lui (…). Aș putea să dau zeci și zeci de astfel de lucruri nedemne pentru un bărbat.

Aceste femei râd de el, căci știți doar că bărbatul fără nimic în pantaloni așa este tratat întotdeauna. Este bun cât apasă pe tasta calculatorului să efectueze transferul de bani, după care este nimeni sau este doar o altă gâscă ce a fost păcălită. Bărbatul care este recuperat și găsit de familie prin apartamentele sau barurile unde își fac veacul femeile ușoare, bărbatul care bâzâie la telefon pentru ca femeile ușoare să-i dea atenție măcar pentru o secundă, să-i spună cât e de frumos și de bărbat, când el știe ce frustrat este.

Dacă aveți o singură dovadă că acest om, Reghecampf, își bate joc de noi, familia lui, și că noi, ce-l care îl divinizăm și respectăm, trăim într-o minciună, cum descrieți în fiecare zi, în minimum 30 de articole care apar non-stop”, a scris Anamaria pe Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies