Home Stiri mondene Anamaria Prodan recunoaște de ce a negat că Reghecampf are o amantă

Anamaria Prodan recunoaște de ce a negat că Reghecampf are o amantă

de Buinoschi Andreea

Nu de puține ori, Anamaria Prodan a spus că Laurențiu Reghecampf nu are o amantă, deși zvonurile circulau de mult timp și, în ultima vreme, erau din ce în ce mai numeroase. De curând, aceasta a spus de ce nu a recunoscut public relația extraconjugală a fostului ei soț.

„Eu i-am spus pe față, «Băi, prietene, eu te apăr, că încă ești tatăl copilului meu», n-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu. În același timp, îl sunam și îi ziceam: «că te duci în cap, că ești cu apa la gură, iar, dacă ai intrat cu totul, nu te mai scoate nimeni», dar, când nu te interesează…”, a spus aceasta, relatează spynews.ro.

„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar, dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar, dacă există, o voi găsi”, a spus Anamaria Prodan pentru cei de la spynews.ro, în urmă cu ceva timp, atunci când zvonurile reîncepuseră.

„Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi, măi! În familia mea sunt reguli creștine, în primul rând. Cuplul este făcut din doi! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este că, la noi, nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele, nimic. Sunt fără putere. Sunt gâște! Întâi, fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevărul, dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu…

Amantă ca să-ți ia cașcavalul? Și dacă ești obez, îți zice că ești tras prin inel? Deci, concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște, specie proastă, care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies