Home Stiri mondene Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar menține aparențele unei căsnicii perfecte. Ce detalii șocante a dezvăluit o sursă apropiată cuplului

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar menține aparențele unei căsnicii perfecte. Ce detalii șocante a dezvăluit o sursă apropiată cuplului

de negriuelena

O sursă din anturajul cuplului format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a aruncat „bomba” în showbiz: cei doi ar fi divorțat în secret în urmă cu mai multe luni și doresc să mențină aparențele că sunt căsătoriți.

Detaliile oferite de sursa respectivă pun în lumină aspecte pe care cei doi nu doresc să le facă publice.

„Ana şi Laurențiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani.

În aceste businessuri nu ar da bine să se ştie că sunt divorțați, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine.

Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, a afirmat o sursă din anturajul celor doi, potrivit Click!.

Spusele sursei respective intră însă în contradicție cu declarațiile prietenilor familiei, care susțin că așa-zisul divorț nu are nicio bază reală.

Mai mult, Anamaria Prodan a zburat de urgență în Dubai, pentru a fi prezentă la ziua de naștere a soțului său.

„După filmările la show-ul cu gospodari pe care îl moderează, Ana s-a urcat în avion și s-a dus în Emiratele Arabe, pentru a sta alături de soțul ei câteva zile.

În ciuda faptului că avea multă treabă în țară, impresarul a ținut să fie lângă Laur, întrucât, pe 19 septembrie, acesta va împlini 44 de ani.

Și era musai să fie alături de el în această perioadă”, au povestit prietenii soților Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!