Home Stiri mondene Anca Ciota și-a creștinat fiul, iar nașă a fost Cristina Șișcanu

Anca Ciota și-a creștinat fiul, iar nașă a fost Cristina Șișcanu

de Clara
  • Anca Ciota a avut un weekend plin de fericire, deoarece și-a botezat fiul.
  • Prezentatoarea rubricii meteo de la Kanal D și Phelipe l-au creștinat pe David Liam.
  • Anca Ciota a născut un băiețel perfect sănătos pe data de 30 mai.

Anca Ciota a avut un weekend plin de fericire, deoarece și-a botezat fiul. Prezentatoarea rubricii meteo de la Kanal D și Phelipe l-au creștinat pe David Liam.

Anca Ciota a născut un băiețel perfect sănătos pe data de 30 mai și, pe data de 4 septembrie, a avut loc botezul. Aceasta a schimbat mai multe ținute și a purtat mereu un zâmbet larg pe chip.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu l-au botezat pe David Liam

Nașii au fost nimeni alții decât Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și, printre invitații de renume, s-au numărat: Adelina Pestrițu și soțul ei, Cristina Dorobanțu, Ilinca Vandici, Simona Pătruleasa și nu numai.

Slujba a avut loc la o biserică din Capitală. „Botezul lui David Liam – part I. Ziua de ieri a început cu mari emoții! Ne-am rugat să iasă soarele și minunea s-a întâmplat! Moșii de botez au venit la noi acasă și, conform tradiției, au îmbrăcat bebelușul și l-au dus la biserică! Suntem cei mai fericiți părinți! Astăzi l-am botezat pe David Liam. A fost o slujbă superbă”, a spus Anca Ciota în mediul online.

Anca Ciota a născut prin cezariană

Deși ar fi vrut să nască natural, Anca Ciota a fost nevoită să nască prin cezariană. Cu o săptămână înainte să nască, aceasta a avut câteva probleme de sănătate ce nu i-au permis să nască așa cum și-ar fi dorit.

Cu doar câteva zile înainte de naștere, lichidul amiotic din organism a început să scadă, iar bebelușul se prinsese în jurul cordonului ombilical. Conform doctorilor, copilul intra „într-un fel de suferință fetală” și, pentru binele lui, s-a decis operația de cezariană.

Contracțiile acesteia au fost regulate, câte una la șapte minute, iar micuțul s-a născut chiar la termen, data estimată de la început fiind chiar data de 30 mai.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies