Home Stiri mondene Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară

Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară

de negriuelena

Pe data de 14 august, Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță. Se pare că travaliul a fost scurt, mai exact, de trei ore, potrivit Antena Stars.

Cei doi părinți au ales deja numele micuței. Aceasta se va numi Leah Maria, numele fiind de natură biblică, după cum sunt și cele pe care le poartă frații ei.

Familia Ancăi Serea și a lui Adrian Sînă este acum formată din șase băieți și șase fete.

Doi dintre copii sunt din prima căsătorie a Ancăi, cu defunctul Filip Poplingher – David, în vârstă de 17 ani, și Sara, ce are zece ani.

Restul de patru copii sunt din căsnicia cu Adrian Sînă – Noah (șase ani), Ava (cinci ani), Moise (trei ani) și Leah Maria.

Spre deosebire de sarcinile anterioare, aceasta nu a decurs fără probleme, după cum a afirmat chiar frumoasa vedetă.

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta.

Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbită decât Moise și să vină pe lume la termen”, a spus Anca Serea înainte să devină mamă pentru a șasea oară.

Anca Serea a rămas văduvă la 28 de ani, după ce, din nefericire, o boală cumplită i-a răpuns primul soț, pe care aceasta l-a iubit enorm.

După mulți ani, bruneta și-a refăcut viața alături de Adrian Sînă, membru al trupei Akcent. Cei doi și-au unit destinele pe 6 noiembrie 2015 și sunt cum nu se poate mai fericiți alături de cei șase copii…

Surse: viva.ro, spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies