Home Stiri mondene Anca Serea a răbufnit. Iată ce le-a răspuns celor care o critică pentru că așteaptă cel de-al șaselea copil!

Anca Serea a răbufnit. Iată ce le-a răspuns celor care o critică pentru că așteaptă cel de-al șaselea copil!

de negriuelena
loading...

Anca Serea este ținta multor critici după ce s-a aflat că este însărcinată pentru a șasea oară. Cea de-a șasea sarcină a sa a stârnit un adevărat val de controverse în rândul unui număr mare de internauți, aceștia jignind-o și criticând-o deoarece nu sunt de acord cu alegerile care țin de viața sa.

Cu toate că Anca Serea și-a ținut sarcina ascunsă cât de mult timp a putut, vestea tot s-a aflat odată cu faptul că i s-a mărit burtica, iar în cele din urmă a recunoscut că va aduce pe lume cel de-al șaselea copil. Aceasta însă a răbufnit în urma valului de critici primite, iar răspunsul său a fost cu adevărat unul surprinzător și neașteptat pentru mulți.

„O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mamă”, a spus viitoarea mămică într-un interviu acordat pentru Unica.

Cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea este fetiță și va primi numele Leeah. Acest nume nu este ales întâmplător, fiind unul din Biblie, așa cum poartă și ceilalți copii ai săi, iar sensul pe care îl are este „fată agilă, rapidă, cu figură grațioasă”.

Frumoasa brunetă și soțul său, Adrian Sînă, sunt extrem de fericiți că li se mărește familia cu încă un membru și abia așteaptă clipa în care o vor ține în brațe pentru prima oară pe micuță.

„O adevărată binecuvântare anunțată în prag de sărbătoare!

În familia noastră e așteptată cu mult drag #baby6, este fetiță și se va numi, probabil, Leeah, frățiorii ei vor decide! Vă mulțumim tuturor pentru gândurile bune și pentru că ne sunteți mereu alături în cele mai importante momente din viață.

Pupici voioși și îmbrățișări calde de la o mămică emoționată, recunoscătoare și foarte fericită! #5copii #6copii 😀#viataefrumoasaimpreuna”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram atunci când a decis să facă anunțul cu privire la cea de-a șasea sarcină…

Sursa: ioana-cuzino.com

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!