Home Stiri mondene Anca Serea, adevărul din spatele căsniciei „perfecte”: „Nu pot să neg că…”

Anca Serea, adevărul din spatele căsniciei „perfecte”: „Nu pot să neg că…”

de negriuelena

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cuplurile-model din showbizul românesc, dar, cu toate că au o căsnicie de succes, nu sunt nici ei feriți de probleme.

Frumoasa brunetă a dezvăluit de curând că lucrurile nu sunt mereu roz în căsnicia lor, așa cum pot părea din afară, dar fac eforturi pentru a le rezolva.

Anca Serea și Adrian Sînă sunt căsătoriți de nouă ani și au o familie numeroasă, iar uneori cei doi se simt copleșiți.

În momentele tensionate aceștia întâmpină dificultăți în a fi pe aceeași lungime de undă, după cum a precizat chiar Anca Serea pe blogul său.

„Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriți nu de un an, ci de cinci sau mai mulți ani vor înțelege cât de adevărat este acest lucru.

Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație.

Sunt împreună cu Adi de nouă ani și uneori ni se pare că a trecut o viață.

Avem împreună nu mai putin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal.

Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu.

În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul.

De ce este greu? Pentru ca îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tau drag, dar nu reușești. Și nu se întâmplă din vina voastră.

De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile.

Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord”, a scris Anca Serea pe blogul personal…

Anca Serea și Adrian Sînă reușesc totuși să nu se dea bătuți și să găsească cele mai bune soluții pentru problemele din căsnicia lor.

Sursa: avantaje.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies