Home Stiri mondene Anca Serea, din nou atacată pentru că are șase copii: “Chiar dacă aş fi fost, cum spun unii, sectantă, nu cred că m-ar…”

Anca Serea, din nou atacată pentru că are șase copii: “Chiar dacă aş fi fost, cum spun unii, sectantă, nu cred că m-ar…”

de negriuelena

Anca Serea a adus pe lume șase copii și, cu toate că pentru familia sa și admiratori acest fapt reprezintă o bucurie fără margini, există și persoane răuvoitoare care o atacă în mediul online.

Persoanele respective o critică pe Anca Serea și o acuză că ar fi sectantă deoarece a ales să dea naștere multor copii.

Vedeta însă a reacționat dur și le-a dat un răspuns acid pe blogul său.

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase.

Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție.

Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații.

Deși am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris Anca Serea.

Frumoasa brunetă a precizat că este de religie ortodoxă, deși consideră că nu este cazul să ofere explicații cu privire la acest aspect.

„Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu.

Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață.

De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul, merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica.

Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic”, a mai scris vedeta.

„Mi-aş dori să observ puţin mai multă toleranţă şi libertate în gândire în sensul acesta. Şi mai puţină ură şi arătat cu degetul.

Chiar dacă aş fi fost, cum spun unii, sectantă, nu cred că m-ar fi schimbat cu nimic ca om. Şi nu ar fi fost problema nimănui”, a adăugat aceasta…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..