Home Stiri mondene Anca Serea este sau nu însărcinată pentru a șaptea oară?

Anca Serea este sau nu însărcinată pentru a șaptea oară?

de Clara

Anca Serea a elucidat misterul. Aceasta le-a spus fanilor că nu este însărcinată și că luarea sa în greutate este cauzată de unele probleme de sănătate cu care se confruntă. Cu toate că aceasta și-ar mai dori un copil, nu este posibil acum.

„Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite.

Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo trei-patru, și lumea, probabil, este învățată să fiu foarte slabă, dar, din cauza faptului că iau foarte multe suplimente alimentare, am mai pus câteva kilograme. Lumea, probabil, caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a spus aceasta, conform celor de la cancan.ro, în cadrul unui interviu.

În urmă cu aproximativ un an, Anca Serea a ajuns de urgență la spital chiar când era în vacanță în Bulgaria. „Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate, mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide, cum ar fi condusul sau alergatul, sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată. Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie.

Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt, din păcate, cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie. Dar, acum, să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită”, a spus Anca Serea în cadrul emisiunii WOWBiz…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies