Home Stiri mondene Anca Serea, nume deosebite pentru copiii săi

Anca Serea, nume deosebite pentru copiii săi

de admin
Anca Serea

Anca Serea este însărcinată cu cel de-al șaselea copil, urmând ca peste aproximativ trei luni, ea și soțul său, artistul Adrian Sînă, să devină din nou părinți.

Aceștia sunt cum nu se poate mai fericiți și abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul, iar Anca Serea a făcut fericitul anunț pe conturile sale de socializare înainte de Sărbătorile Pascale. Cei doi vor avea fetiță care va purta numele Leeah.

„O nouă minune în viață noastră! O adevărată binecuvântare anunțată în prag de sărbătoare! În familia noastră e așteptată cu mult drag #babynr6, este fetiță și se va numi cel mai probabil Leeah, frățiorii ei vor decide. Știți cum se spune, că frumusețea vine din interior? Chiar așa e! Și energia bună, aceea generatoare de zâmbete, tot din interior vine. Tu le setezi, tu alegi cum gândești, cum reacționezi, cum trăiești.

Eu aleg să trec peste toate cu zâmbetul pe buze și să sărbătoresc în fiecare zi energia minunată care vine din interior și mă face să mă simt mai bună, mai frumoasă, mai puternică! Acum energia din interior vine și de la fetiță noastră, #babynr6, pe care o așteptăm cu mare drag!  Mi-am dorit întotdeauna o familie mare, cu mulți copii.

Mi-am dorit chiar și să devin învățătoare, tot de dragul copiilor, un vis care, cine știe, poate chiar se va concretiza cândva. Până atunci, sunt foarte încântată că este fetiță și echilibrăm astfel cumva balanța, pentru că vor fi de acum trei fetițe și trei băieți. Noi va dorim dorim, zile frumoase de sărbătoare și multă iubire”, a scris Anca Serea.

În cadrul unui interviu oferit de curând, frumoasa brunetă a oferit câteva declarații despre perioada în care a rămas însărcinată, dar și în legătură cu evoluția primului trimestru de sarcină.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, a declarat recent Anca Serea…

Aceasta a oferit detalii și despre cum a ales numele deosebite pentru copiii săi, toate fiind nume din Biblie. Ceilalți cinci copii ai cuplului se numesc David, Sarah, Noah, Ava și Moise.

„Am vrut ca numele de Leeah să fie din același registru ca și al fraților ei. Este un nume biblic, cu litera «h» la sfârșit, ca și Sarah și Noah. Când David și Sarah erau mici, erau pasionați de «Star Wars». Și de acolo ne-am inspirat cu numele de Leeah. Suntem siguri 99,9% că numele va rămâne acesta. Fetele au câte două nume – Sarah mai este și Anouk, iar Ava mai este și Stephanie”, a spus Anca Serea într-un interviu acordat pentru unica.ro.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies