Home Stiri mondene Anca Ţurcaşiu a primit o lovitură dură din partea fostului soţ

Anca Ţurcaşiu a primit o lovitură dură din partea fostului soţ

de Buinoschi Andreea

Deşi Anca Ţurcaşiu a divorţat de doar câteva luni, fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa, iar noua lui iubită profită de roadele muncii artistei. Aşadar, noua parteneră a medicului stă în casa amenajată de Anca.

Se pare că designul interior a fost o mare pasiune pentru actriţă şi a preferat să se ocupe în detaliu de amenajarea locuinţei, nu a vrut să lase pe altcineva să facă acest lucru.

În urmă cu ceva timp, apăruseră mai multe zvonuri legate de un posibil divorţ. La acea vreme, artista a negat toate speculațiile, spunând că totul este foarte bine între ei.

„Știrea a apărut pe prima pagină şi eu nu ştiam nimic, eram pe drum spre un concert, nu aveam semnal în maşină şi când am ajuns la eveniment, am avut treabă. Nu am avut timp de răspuns la telefon. M-am culcat la patru dimineaţa.

Noi suntem într-un moment foarte bun al căsniciei noastre şi aşa va fi. În timp, am învăţat să ne respectăm şi să ne fim aproape, să ne susținem. Asta înseamnă să iubeşti pe cineva, să fim împreună la bine şi la rău. Eu sunt genul de persoană care aplanează conflictele, nu le amplifică. Nu are sens discuția despre un divorţ, e ceva străin pentru noi. Nu am fost la notar, nu e nimic adevărat din ce s-a scris.

Suntem împreună zi de zi şi totul e la fel ca vineri, ca sâmbătă, ca în fiecare zi din viaţa noastră. Gluma exagerată a nașului nostru… sunt convinsă că nu şi-a dat seama cât rău face imaginii mele această glumă. El mă iubeşte foarte tare. Aşa e el, nu tot ce zice e adevărat, el spune baliverne şi şi-a cerut scuze pentru ce a zis”, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru cei de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..