Home Stiri mondene Anca Țurcașiu are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată

Anca Țurcașiu are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată

de Clara

Anca Țurcașiu și Gabriel Fătu sunt printre cele mai noi cupluri de showbiz. Cei doi au început să se afișeze din ce în ce mai mult, iar artista se declară foarte fericită.

„Cred în dragoste adevărată. Absolut! E lucrul care e cel mai important în această viață. Eu, personal, trăiesc pentru iubire, oferind iubire. Cred că mă face cea mai fericită iubirea.

E foarte greu să găsesc pe cineva care să mă înțeleagă. Este foarte complicat, pentru că este foarte greu să delimitezi această idee de «Anca Ţurcaşiu». E foarte greu să găsesc pe cineva care să mă cunoască, să mă-nţeleagă, să mă iubească nu pentru că sunt Anca Ţurcaşiu”, a spus aceasta.

Anca Țurcașiu și-a schimbat viața după divorț

„Toată viața am fost. Și sunt. Este absolut normal. Nu sunt greu de cucerit, nu știu. Sunt foarte atentă la ce mănânc, la somn, la sport, fac mult sport. Și este din ce în ce mai complicat și, atunci, am grijă de mine. Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a spus aceasta, conform celor de la wowbiz.ro, în cadrul unui interviu.

„Nimeni nu crede acest lucru (n.r. – că există viață după o despărțire). Șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatisme, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat pentru impact.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies