Home Stiri mondene Anca Țurcașiu, destăinuiri uluitoare: „M-au declarat moartă…”

Anca Țurcașiu, destăinuiri uluitoare: „M-au declarat moartă…”

de negriuelena

Anca Țurcașiu a vorbit în cadrul unui interviu în legătură cu apropierea sa de Dumnezeu și a dezvăluit că, la naștere, fusese declarată moartă.

„Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif.

Noi suntem ortodocşi, dar, pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi.

Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la șapte luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme.

Au crezut că am murit la naştere. «Moare și mama, și copilul daca nu se acționează urgent.

Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama». În drum spre vestita găleată am ţipat.

Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo, Sus, m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva.

Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică.

Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc. La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus.

De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii, mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează dimineaţa, seara, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii…

Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Taifasuri.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..