Home Stiri mondene Anca Țurcașiu face tot ce poate pentru a-și reveni în urma divorțului

Anca Țurcașiu face tot ce poate pentru a-și reveni în urma divorțului

de Buinoschi Andreea

Au trecut câteva luni de când Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează de cel care îi jurase iubire veșnică, iar actrița pare că se simte din ce în ce mai bine. După 22 de ani de căsnicie, cei doi au decis să pornească pe drumuri separate, iar fanii lor au avut parte de un șoc foarte mare la auzul acestor vești.

Paparazzii Spynews au surprins-o pe Anca în public, îmbrăcată foarte sexy într-o pereche de jeanși și un maiou și încălțată cu o pereche de tocuri înalte. După ce a intrat într-un mall din București, artista  a așteptat preț de câteva minute la coadă, pentru a-și face pașaportul. Apoi, paparazzii au surprins-o intrând într-un cabinet medical, iar toate aceste evenimente ne duc cu gândul la o posibilă vacanță pe care o plănuiește.

Într-un interviu acordat celor de la adevarul.ro, Anca a vorbit despre pasiunea pentru actorie, pe care a descoperit-o încă din copilărie: „Da, nimeni din familie. La mine pasiunea pentru teatru a venit de la cititul poeziilor de seară. Toată copilăria tata mi-a citit poezii în fiecare seară. Am crescut cu ele şi am continuat să trăiesc cu ele. Eu şi azi am cărţi de poezii pe masă şi citesc aproape zilnic, nu pot să trăiesc fără asta. Am învăţat poezii, am luat locul I pe ţară la Cântarea României recitând poezii. De altfel, era foarte important când dădeai la Institutul de Teatru să ai o asemenea diplomă de la Cântarea României, fără asta nu puteai să dai examen. Am trăit nişte timpuri care par destul de ciudate pentru tinerii de azi. (n. red. – Râde)”.

„Da, am crezut că mor prima dată când am cântat pe o scenă. Mama şi-a dorit foarte mult să fac, în paralel cu pregătirea pentru teatru, şi muzică, să mă dezvolt ca un actor care ştie să şi cânte. Nici nu şi-a dat seama că voi ajunge în timp să fac asta. Practic, profesoara de la Şcoala Populară de Arte m-a trimis la festivaluri, aşa am ajuns să cânt, m-au văzut cei din televiziune şi am început să apar în toate emisiunile de divertisment”, a mai mărturisit aceasta…

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies