Home Stiri mondene Anca Țurcașiu, noi declarații despre divorț

Anca Țurcașiu, noi declarații despre divorț

de Buinoschi Andreea

Anca Țurcașiu a decis să divorțeze în urmă cu un an. Aceasta a făcut câteva dezvăluiri de-a lungul timpului în legătură cu divorțul și cu schimbările care au venit odată cu despărțirea, menționând că a devenit mai puternică datorită acestei experiențe.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit Anca Țurcașiu, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet-pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept, de acum înainte, liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva, acolo Sus, mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici, pe Pământ, că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!”, a spus artista, în urmă cu un an, despre divorțul său.

„Mi-am descoperit în vara asta un hobby nou: marșul. Mi-am amintit de miile de antrenamente de atletism destul de chinuitoare din copilărie, eu fiind cam împiedicată natural… Mărșăluind azi, trăiesc senzații uluitoare: liniște, entuziasm, motivația de a înainta măcar cu câteva sute de metri mai mult decât ieri”, a declarat vedeta despre schimbările petrecute în viața sa după divorț…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies