Home Stiri mondene Anca Țurcașiu, noi informații despre divorț: „Un travaliu de doliu”

Anca Țurcașiu, noi informații despre divorț: „Un travaliu de doliu”

de Clara

Anca Țurcașiu a acordat un interviu și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în urma divorțului. Aceasta a reușit să treacă peste, deoarece este o fire foarte puternică, lucru de care nu era conștientă până atunci.

„Nimeni nu crede acest lucru (n.r. – că există viață după o despărțire). Șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatisme, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine.

Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis, doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început, e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă.

Tot ce s-a schimbat în viața mea a fost pentru a avea o variantă mai bună a mea astăzi. Nu neapărat divorțul, ci tot ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele. Pot să spun că astăzi mă simt ca și cum am ajuns la cea mai bună versiune a mea de până acum, din toate punctele de vedere. Multe lucruri s-au schimbat în bine”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat pentru impact.ro.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit Anca Țurcașiu în cadrul unei emisiuni televizate, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies