Home Stiri mondene Anca Țurcașiu se conformează schimbărilor din viața sentimentală: „Ați văzut ce se întâmplă”

Anca Țurcașiu se conformează schimbărilor din viața sentimentală: „Ați văzut ce se întâmplă”

de Clara
  • Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu aproximativ trei ani.
  • Anca Țurcașiu a recunoscut că este singură.
  • Din acest motiv, nu a serbat luna iubirii.

Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu aproximativ trei ani, dar nu exclude posibilitatea de a se îndrăgosti din nou și nici aceea de a ajunge în fața altarului iar.

În cadrul unui interviu, Anca Țurcașiu a recunoscut că este singură și, din acest motiv, nu a serbat luna iubirii, deoarece nu a avut cu cine. Cu toate acestea, artista este dispusă să înceapă o nouă relație, dar cu persoana potrivită.

Anca Țurcașiu este singură după divorț

Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele au trecut, iar Anca Țurcașiu nu a serbat-o pe niciuna dintre ele, deoarece nu a avut cu cine, dar acest lucru nu înseamnă că și-a pierdut speranța.

„Nu am avut nicio idee de petrecere. Nici acum și nici de Valentine`s Day. Așa este când nu ești îndrăgostit și nu ai un partener de viață, nu prea obișnuiești să sărbătorești aceste evenimente”, a povestit aceasta pentru wowbiz.ro.

Actrița are planuri mari pentru anul 2023

Chiar dacă nu are un iubit, Anca Țurcașiu nu stă degeaba și se concentrează asupra carierei sale. Cu toate acestea, artista lasă lucrurile să vină de la sine, deoarece, atunci când și-a făcut planuri, a văzut că nu ies așa cum și-ar dori.

Prin urmare, preferă să stabilească lucrurile de pe o zi pe alta, dar planurile care sunt bătute în cuie sunt legate de spectacole și de afacerea cu haine, dezvăluind, de asemenea, că vrea să înceapă să cocheteze și cu designul interior.

„Până la urmă ajungi să îți dai seama că totul se poate schimba într-o singură zi. Tocmai de aceea, eu nu îmi fac planuri pentru viața mea normală”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies