Home Stiri mondene Anca Turcasiu si Cristian Georgescu au de impartit o avere impresionanta! Vezi despre ce suma este vorba

Anca Turcasiu si Cristian Georgescu au de impartit o avere impresionanta! Vezi despre ce suma este vorba

de Clair
Anca Turcasiu si Cristian Georgescu au de impartit o avere impresionanta

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!. Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!’, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Anca Turcasiu si fostul sot Cristian Georgescu trebuie sa imparta vila de la Corbeanca in valoarea de 300.000 euro.

Anca Turcasiu si Cristian Georgescu au de impartit o avere impresionanta

‘Anca Turcasiu a finalizat primul modul al cursului de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH. De atunci Anca a lucrat la mai multe proiecte de amenajari interioare, atat cat timpul i-a permis, insa proiectul caruia a reusit sa ii dedice cel mai mult timp este chiar locuinta personala din Paradisul Verde. Un stil romantic, o locuinta aparte plina de personalitate si bun gust’, preciza site-ul ateliereibah.ro, care a și publicat mai multe fotografii cu vila din Corbeanca.

sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!