Home Stiri mondene Anda Adam a fost criticată, deoarece a parcat pe un loc destinat celor cu probleme

Anda Adam a fost criticată, deoarece a parcat pe un loc destinat celor cu probleme

de Buinoschi Andreea

Anda Adam și-a parcat mașina pe două locuri, unul dintre ele fiind destinat persoanelor cu probleme. O tânără a făcut poză și urcat-o pe un grup de Facebook, unde internauții au reacționat imediat. Văzând câtă vâlvă s-a creat în jurul acestui subiect, artista a explicat cum au stat lucrurile, de fapt.

Artista a spus că motivul pentru care a parcat pe două locuri a fost că nu avea posibilitatea de a deschide ușile mașinii și avea nevoie de spațiu. Cu toate acestea, răspunsul vedetei a fost extrem de dur, ba chiar amenințător.

„Mi-am «permis» să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare, refuz să cred că mai venea cineva cu dizabilități la vreun shopping pentru 15 minute. După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin cinci-șase locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat așa fix cinci minute, cât am urcat să iau o felie de tort copilului. Copilul era în dreapta-spate, motiv pentru care am parcat așa, ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină.

La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și «certată» de o «domnișoară» cu pălărie neagră în cap stilul «Vama Veche», ca data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca «PROASTA» … citez.

Probabil acestă «epavă» este una din acest grup sau din alt grup similar și, văzând postarea și fiind în sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzătoare, că dacă nu știați, există «una cu pălărie» care este justițiara parcărilor din mall. Dacă citești acest mesaj, «pălăriato», află că am scos mașina și am venit după tine, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu!”, a fost replica Andei Adam, conform cancan.ro…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies