Home Stiri mondene Anda Adam, criză de nervi pe internet: „Ești o agresivă, o prost crescută”

Anda Adam, criză de nervi pe internet: „Ești o agresivă, o prost crescută”

de Clara

Zilele trecute, Anda Adam a fost ținta glumelor, dar și a criticilor din mediul online. Din cauza faptului că și-a parcat bolidul pe două locuri, unul dintre ele fiind destinat persoanelor cu handicap, oamenii au criticat-o dur, unii dintre ei chiar jignind-o.

„Mi-am «permis» să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare, refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pentru 15 minute. După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin cinci-șase locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat așa fix cinci minute, cât am urcat să iau o felie de tort copilului. Copilul era în dreapta-spate, motiv pentru care am parcat așa, ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină.

La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută «proastă» și «certată» de o «domnișoară» cu pălărie neagră în cap stilul «Vama Veche», ca data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca «PROASTA» … citez.

Probabil acestă «epavă» este una din acest grup sau din alt grup similar și, văzând postarea și fiind în sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzatoare, că dacă nu știați, există «una cu pălărie» care este justițiara parcărilor din mall. Dacă citești acest mesaj, «pălăriato», află că am scos mașina și am venit după tine, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu!”, a fost explicația Andei Adam, după ce a văzut vâlva care s-a creat în jurul acestui eveniment.

Mai mult decât atât, discuția nu s-au oprit acolo, iar numlțumirile au continuat și după aceea. „Ești agresivă, o prost crescută, o needucată și îți permiți să jignești un om pe care nu-l cunoști. Nu are drept să mă jignească”, a mai declarat fosta iubită a lui Victor Slav…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies