Home Stiri mondene Anda Adam, în pragul divorțului? „Căsnicia înseamnă mai mult decât a arăta bine împreună”

Anda Adam, în pragul divorțului? „Căsnicia înseamnă mai mult decât a arăta bine împreună”

de Clara

De ceva vreme, gurile rele spun că Anda Adam și soțul său vor divorța. Anda și Sorin și-au unit destinele în anul 2015 și par să trăiască o poveste de dragoste ca în povești, alături de micuța lor, Evelin. Într-un interviu acordat celor de la Viva!, artista a spus ce înseamnă pentru ea o căsnicie, dar și cum trebuie să se comporte cei doi parteneri.

„Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor. Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi. Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit. Iar asta se aplică viceversa.

Căsnicia înseamnă mai mult decât a arăta bine împreună și a avea grijă la ceea ce spun cei din jur. Cred că este o provocare peste care trebuie să treci și pentru care trebuie să găsești un echilibru perfect, astfel încât energia existentă să fie mereu spre pozitiv. De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiți și o familie fericită. Cred că trebuie să fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai funcționează”, a răspuns aceasta.

Mai mult decât atât, Anda Adam a spus că cei care decid să rămână împreună de dragul copiilor, deși nu se mai iubesc, de fapt, le fac mai mult rău: „Nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies