Home Stiri mondene Anda Adam se mută la casă

Anda Adam se mută la casă

de negriuelena

Familia Andei Adam urmează să se mărească, întrucât vedeta este însărcinată pentru a doua oară și va aduce pe lume un băiețel, așadar cântăreața și soțul său au luat decizia de a se muta de la apartament la o casă spațioasă care va avea și curte.

Anda Adam a oferit un interviu pentru Libertatea, unde a vorbit despre ceea ce simte în prezent în legătură cu această perioadă minunată din viața sa și a justificat motivul principal pentru care dorește să facă schimbarea locuinței.

„Sunt foarte împlinită și foarte fericită cu tot ce îmi oferă Dumnezeu și mi-a oferit până acum și foarte recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Vrem să ne mutăm într-o casă, pentru că ne dorim ca Evelin (n.r.: fiica sa) să poată să alerge în curte și să se joace cu cățelul și să își facă toate nebuniile pe care își dorește să le facă. Iar asta deja e în curs de a se întâmpla”, a declarat Anda Adam.

Locuința cea nouă se află situată la marginea Bucureștiului, iar lucrările se apropie de finalizare, clădirea fiind deja ridicată. Frumoasa artistă a descris casa și felul în care a fost gândit planul arhitectural al acesteia.

„E ridicată, se lucrează la exterioare și se intră pe interior la instalații, e lângă București, în Tunari. Sunt trei dormitoare sus, living și bucătărie jos.

Când am făcut planul casei, am vrut oricum o cameră jos, la parter, în cazul în care vine cineva în vizită la noi (noi avem bunicii plecați și ei vin o dată pe an să stea cu noi, mama mea vine din Statele Unite sau poate vine tatăl meu sau mama soțului meu ) să aibă unde să stea. Deci am gândit-o așa, pentru toată lumea, pentru o familie extinsă”, a mai spus Anda Adam…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies