Home Stiri mondene Anda Adam sucește din nou mințile bărbaților! Cum s-a afișat vedeta

Anda Adam sucește din nou mințile bărbaților! Cum s-a afișat vedeta

de negriuelena

Cu toate că vara este pe sfârșite, Anda Adam profită din plin de vremea frumoasă și se relaxează la piscină.

Artista în vârstă de 38 de ani are o siluetă demnă de invidiat, trupul fiindu-i bine lucrat la sala de fitness, unde merge frecvent, astfel încât profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a și-l etala.

De curând, Anda Adam a încins iarăși atmosfera cu o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul. Fotografia a strâns în jur de 21.000 de like-uri.

Nu este de mirare că admiratorii s-au întrecut în a îi lăsa mesaje prin care o lăudau, precizând că este foarte frumoasă și sexy: „Cea mai frumoasă/ Superbă!!!/Superba și frumoasa Lady’”.

Cântăreața se simte excelent în propria piele și nu bagă în seamă criticile celor care o critică din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor.

Anda Adam a negat, recent, zvonul că ar fi din nou însărcinată. Însă, artista a afirmat că își mai dorește încă un copil.

„Am văzut de curând o știre cum că sunt însărcinată și eu fix cu o zi înainte postasem, de la sală, cum făceam niște îndreptări cu o bară cu greutăți.

Cum vă imaginați că o femeie însărcinată ar putea să facă îndreptări cu bara? Mai pusesem și o poză cu abdomenul meu, care ușor începe să devină șase pachețele.

Nu sunt însărcinată. Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi.

Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a declarat Anda Adam, potrivit Cancan

Surse: wowbiz.ro, cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!