Home Stiri mondene Anda Călin, primele declarații despre nunta cu Liviu Vârciu: „Va fi doar cu noi doi”

Anda Călin, primele declarații despre nunta cu Liviu Vârciu: „Va fi doar cu noi doi”

de Clara

După ce au făcut botezul fiului lor, Matei, Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a vorbit despre posibilitatea ca cei doi să ajungă în fața altarului.

„Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva. Va fi doar cu noi doi și, eventual, martorii, un preot și un fotograf. Atât. Ar fi fost culmea să îi fac fetiței un eveniment mare și lui Matei nu, să fie marginalizat. Merită același lucru pe care l-am făcut și la Anastasia”, a spus iubita lui Liviu Vârciu.

„Femeia, scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, vă jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti, de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.

Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune «Băi, mamă, prea o…». De un an, am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam!”, a spus acesta în cadrul unei emisiuni televizate, relatează cei de la cancan.ro.

„La începutul relației, a mai încercat să mai aibă niște scăpări pe care nu le-a dus la bun sfârșit, pentru că nu a mai apucat. Nu știu dacă le-ar fi dus, el spune că nu, dar să nu băgăm mâna în foc nici pentru noi, dar păi pentru alții, și a văzut cum stă treaba cu mine, că mă cam prind de lucruri și nu prea poate face nimic și s-a potolit! El zice că, oricum, nu are nevoie și nu ar face nimic, dar, ți-am spus, nu băgăm mâna în foc pentru nimeni. Atât timp cât toate merg bine, îi oferi celuilalt încredere deplină”, a spus Anda în cadrul unui interviu pentru ciao.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies