Home Stiri mondene Andi Constantin este „Burlacul” anului 2021

Andi Constantin este „Burlacul” anului 2021

de Buinoschi Andreea

Andi, fosta ispită de la Insula Iubirii, este noul burlac. Acesta pleacă la drum, însoțit de 25 de femei, tocmai pe tărâmul lui Suleyman. Bărbatul este decis să își găsească aleasa inimii, deoarece consideră că a venit vremea să se așeze la casa lui. Andi nu își dorește doar o parteneră, ci vrea ca femeia pe care o va alege să aibă gânduri serioase, petru că vrea să devină tată cât mai curând.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele.

Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!

Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a spus Andi pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..