Home Stiri mondene Andi Moisescu a povestit cum a început relația cu Olivia Steer: „A fost o șansă dintr-un milion”

Andi Moisescu a povestit cum a început relația cu Olivia Steer: „A fost o șansă dintr-un milion”

de Buinoschi Andreea

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. În cadrul unui interviu oferit pentru cei de la viva.ro, juratul de la Românii au talent a spus cum a început relația dintre ei.

„Nu-mi place să dau sfaturi, pentru că nu dețin niciun adevăr. Dar eu cred că iubirea e esențială. Cred că am mai povestit. Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și, cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o.

Cred că am realizat destul de repede. Eram deja maturi amândoi. Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul și cred că asta a contat foarte mult în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu.

Eu cred că ea ar trebui să spună cum am reușit s-o cuceresc. Eu îmi amintesc doar că am făcut tot ce mi-a stat în putință. Bine, n-a fost nimic ce n-ar putea să facă și alții. În general, eu cred că oamenii, când se îndrăgostesc, sunt capabili să facă și minuni. Cât privește cererea de căsătorie, o să fiu foarte sincer. Sunt chestiuni intime, pe care îmi doresc să le păstrez intime. Nu prea mă dau eu în vânt nici după mondenități, nici să fiu eu ăla monden. Cu scuzele de rigoare și fără să vreau să rănesc pe nimeni”, a spus juratul de la PRO TV în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies