Home Stiri mondene Andi Moisescu, declarații despre relația cu Olivia Steer

Andi Moisescu, declarații despre relația cu Olivia Steer

de Clara

Andi Moisescu este însurat cu Olivia Steer și, de curând, acesta a vorbit despre căsnicia lor, dar și despre lucrurile care, din punctul lui de vedere, sunt extrem de importante într-o relație.

„Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă, mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva.

Cred că sunt romantic, da. Sau, cel puțin, așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră… Adesea nu mi se întâmplă să cumpăr flori, de ce să te mint, deși chiar ieri am cumpărat un buchet de flori.

Dar e adevărat că nu pentru soția mea, ci am fost la cineva pentru prima oară într-o vizită și am acest obicei vechi, să nu intru într-o casă unde există și o femeie… fără să mă duc cu un buchet de flori. Mi se pare că e un gest minim de bun-simț”, a spus acesta pentru cei de la ciao.ro.

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV, am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni…

Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum, cine mă mai ia la vârsta asta (n.r. – râde)? Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină, eram pensionar de cinci ani. Şi aveam şi bani ca lumea, că au fost nişte pensii foarte mari la ei”, a mărturisit juratul pentru click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies