Home Stiri mondene Andi Moisescu, despre PRO TV: „Să plec la o altă televiziune în viaţa asta”

Andi Moisescu, despre PRO TV: „Să plec la o altă televiziune în viaţa asta”

de Clara

Andi Moisescu a vorbit despre cariera pe care și-a construit-o cu ajutorul PRO TV-ului, locul în care lucrează de 30 de ani.

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV, am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni…

Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum, cine mă mai ia la vârsta asta (n.r. – râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină, eram pensionar de cinci ani. Şi aveam şi bani ca lumea, că au fost nişte pensii foarte mari la ei.

Dar nu mă plâng aici, la PRO TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că, în toţi ani ăştia, nu m-am plâns niciodată de salariu. Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi, când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte.

Nu cred că aş «zbura» din Pro dacă m-aş plânge. Nu prea sunt de acord cu varianta «zburatului» (dat afară, n.r.). Şi, psihologic, să ştii că un om nu schimbă nimic în viaţă când găseşte ceva mai bun. Doar dacă greşeşte. Trebuie să faci o mare tâmpenie ca să pleci.

Din ce mi aduc eu aminte, în ăştia 30 de ani, nu-mi amintesc ca cineva să fi «zburat» aşa, să fi plecat, doar să fi făcut o nefăcută. Mai sunt şi cazuri din astea în care primeşti oferte din alte părți.

Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulați de aici, versus banii de dincolo”, a povestit acesta pentru cei de la click.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies