Home Stiri mondene Andra a povestit cum a fost cerută în căsătorie

Andra a povestit cum a fost cerută în căsătorie

de Clara

În cadrul emisiunii Românii au talent, Andra a mărturisit cum a fost cerută de soție de către Cătălin Măruță. Totul a avut loc în Veneția, într-un cadru de vis, iar Andra și-a adus aminte cu emoție de marele eveniment.

Florin Călinescu: „Ai fost la Veneţia?”
Alexandra Dinu: „Da, e superb, n-ai fost niciodată?”
Florin Călinescu: „Nu.”
Andra: „Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneţia.”

Andi Moisescu: „Acolo l-ai primit?”
Andra: „Da, pe gondolă.”
Andi Moisescu: „I-auzi, mă, i-a fost ruşine să ţi-l dea pe uscat?”
Andra: „Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta.”
Andi Moisescu: „În ce limbă vă cânta gondolierul?”
Andra: „În italiană, evident.”

Andi Moisescu: „Ce melodie?”
Andra: „Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă, că eram emoţionată, şi, când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost.”
Andi Moisescu: „În locul lui Cătălin, cântam eu.”
Andra: „Voiai să sară în apă? Lasă aşa, mai bine că n-a cântat. Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a fost schimbul de replici dintre jurați.

În urmă cu mai mulți ani, artista a trebuit să răspundă unor întrebări adresate de către Cătălin în legătură cu relația lor de cuplu. Prima întrebare a fost dacă a reușit prezentatorul să o facă să zâmbească și, apoi, ce greșeală nu i-ar putea ierta niciodată.

„Păi, cred că de vreo două ori ai reuşit. Când m-ai cerut în căsătorie şi când ai sărit cu paraşuta şi mi-ai arătat filmuleţul în direct, de ziua mea de naştere. Prima dată era să mor de emoţie şi, a doua oară, de frică. Să nu mai încerci a treia oară, ca să nu mă ai pe conştiinţă…

Ce n-aş putea să-ţi iert? N-aş putea să-ţi iert ceea ce n-ai putea să-ţi ierţi nici tu, sunt sigură. Şi n-aş putea să-ţi iert dacă ai fi trist sau măcinat de cine ştie ce problemă şi nu mi-ai spune”, a răspuns Andra.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies