Home Stiri mondene Andra, anunț emoționant: „De patru ani…”

Andra, anunț emoționant: „De patru ani…”

de negriuelena

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite și sudate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au cariere de succes, dar nu își neglijează viața de familie, din contră, le oferă copiilor lor, Eva Maria Ioana și David, toată dragostea și atenția de care au nevoie.

23 iulie reprezintă o zi importantă pentru familia Măruță, deoarece Eva a împlinit patru anișori. Cu această ocazie, Andra a postat pe conturile sale de socializare mai multe poze în care apare cu fetița ei, anunțându-și fanii că o sărbătoresc pe aceasta. Mesajul scris de Andra este cu adevărat unul emoționant. „De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva! @evamaruta ♥”, a scris Andra.

Fiind des întrebați dacă Andra este însărcinată cu al treilea copil sau când va veni pe lume acesta, Cătălin Măruță a declarat în urmă cu ceva timp faptul că, deși și-ar dori să aibă o familie numeroasă, soția sa nu este însărcinată. Cunoscutul prezentator TV nu exclude însă ca pe viitor să mai aibă copii, întrucât amândoi își mai doresc. „Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e. Dar ne mai dorim copii”, a spus Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță au devenit soț și soție pe data de 23 august 2008. Primul lor copil, David, a venit pe lume în 2011, iar Eva Maria Ioana, în 2015. Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au stat mereu departe de scandaluri, fanii apreciindu-i pentru devotamentul arătat familiei…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies