Home Stiri mondene Andra de la „Puterea Dragostei” a spus totul despre relația cu Bogdan Mocanu. Mai formează un cuplu?

Andra de la „Puterea Dragostei” a spus totul despre relația cu Bogdan Mocanu. Mai formează un cuplu?

de negriuelena

Andra de la Puterea Dragostei a decis să facă lumină în privința relației ei cu Bogdan Mocanu, întrucât au apărut multe zvonuri conform cărora s-ar fi despărțit.

Aceasta a confirmat de curând că ea și Bogdan Mocanu formează în continuare un cuplu, iar totul a fost dezvăluit în cadrul unui live pe care l-au făcut cei doi.

Live-ul în care au apărut împreună a fost făcut cu puțin timp înainte de a intra la filmările pentru emisiunea Puterea Dragostei.

 „Nu ne-am despărțit niciodată. Am făcut-o să vă fierbem puțin. Am vrut să mai apară știri despre noi. Ne simțeam nebăgați în seamă. (…)

Noi nu ne-am despărțit niciodată la TV. Doar Bogdan s-a despărțit de mine pentru că era nervos. Știți care e greșeala lui Bogdan?

Că ia decizii când e nervos. De fapt, el e fiert după mine”, a spus Andra în live-ul în care se lângă Bogdan Mocanu.

Motivul care a stat la baza certei dintre ei în ultimele emisiuni a fost faptul că Bogdan Mocanu s-a supărat atunci când a văzut un filmuleț în care Andra de la Puterea Dragostei discuta cu None.

Supărarea lui Bogdan Mocanu a fost alimentată și de ceea ce a ieșit ulterior la iveală, și anume că iubita sa și None au purtat discuții și s-ar fi întâlnit în afara casei de la Puterea Dragostei.

None a dezvăluit că o place pe Andra și a susținut că și ea îl place, la rândul ei. None a mai spus că nu dorește să intervină între Andra și Bogdan Mocanu pentru a le strica relația…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies