Home Stiri mondene Andra, declarații-bombă despre operațiile estetice: „Trecerea timpului nu iartă pe nimeni și…”

Andra, declarații-bombă despre operațiile estetice: „Trecerea timpului nu iartă pe nimeni și…”

de negriuelena

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România și se află printre puținele care nu și-au făcut operații estetice.

Aceasta a adus pe lume doi copii și reușește de fiecare dată să arate exemplar, deși nu este fotomodel.

Cântăreața și-a dorit întotdeauna ca accentul să cadă pe vocea ei și nu pe aspectul fizic, motiv pentru care nu a recurs la îmbunătățiri de ordinul intervențiilor chirurgicale.

Cu toate că susține că se simte bine în pielea ei, artista recunoaște, spre surprinderea tuturor,

că totuși se simte tentată să se lase pe mâna esteticienilor, deoarece există lucruri mărunte pe care le-ar dori retușate.

În ciuda ispitei, Andra afirmă că are gene bune, fapt care o ajută se se mențină bine și să fie apreciată de fani nu doar pentru voce, ci și pentru aspect și personalitate.

„Mă tentează și pe mine unele intervenții, ca pe toate femeile, pentru că trecerea timpului nu iartă pe nimeni și nu e plăcut să te uiți în oglindă și să nu mai vezi ce vedeai cândva.

Din fericire însă am moștenit gene bune, Mama Natură e blândă cu mine.

Mă mai gândesc și că fanii mă apreciază pentru vocea mea, personalitatea mea, nu sunt un fotomodel și nici nu vreau să fiu”, a spus Andra pentru Libertatea.

Artista acordă grijă alimentației, iar atunci când consideră că a venit momentul să mai piardă în greutate, adoptă regimuri sănătoase care pun accentul pe moderație.

„Întotdeauna mă gândesc la siluetă, în sensul că încerc să nu fac excese. Mai încerc diete, fie nu mănânc seara sau evit carbohidrații…

Totuși, mai mult mă bazez pe faptul că dansez mult la repetiții și astfel consum multe calorii”, a adăugat Andra.

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies