Home Stiri mondene Andra, declarații despre retragerea din muzică: „Acum am posibilitatea”

Andra, declarații despre retragerea din muzică: „Acum am posibilitatea”

de Clara

Andra este un nume important în ceea ce privește industria muzicală din România. Aceasta a lansat zeci de piese care au ajuns în topul preferințelor muzicale ale fanilor și, acum, a vorbit despre retragerea din muzică, pentru a se dedica unei alte pasiuni.

„Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, a declarat Andra, în urmă cu ceva timp, conform cancan.ro.

De curând, Andra a vorbit despre riscurile pe care faptul că este cunoscută le aduce în viața sa. „Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană, expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.

Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei, cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor…

Mă gândesc adesea la lucrurile pe care le discutăm chiar și acum, la profesia mea, relația mea de cuplu, la familia mea, la lumea în care trăim. Mereu îmi propun ca, prin ceea ce fac, să influențez în mod pozitiv viața mea, dar și a celor din jurul meu”, a spus soția lui Cătălin Măruță pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies