Home Stiri mondene Andra, dezvăluiri emoționante despre soțul ei

Andra, dezvăluiri emoționante despre soțul ei

de Buinoschi Andreea

Andra și Smiley au avut o discuție despre Cătălin Măruță. Artista a mărturisit că, deoarece își iubește soțul foarte mult, totul este frumos la el, inlcusiv numele pe care îl poartă.

Andra: „Are şi nume frumos: Cătălin…”

Smiley: „Păi, ce? Tu ţi-ai ales soţul după nume?!”

Andra: „Eiii, mi-am ales… Dar ce? Tu ţi-ai ales-o după nume pe Pistol? Pe Gina Pistol… Cum să zici aşa ceva?! Nu… Dar pentru că îl iubesc, iubesc tot ce înseamnă omul ăla”, a fost discuția celor doi.

În urmă cu ceva timp, Andra și Cătălin au acordat un interviu pentru cei de la viva.ro. Aceștia au vorbit despre relația lor, dar și despre afacerea pe care o au împreună.

„Dacă ar fi existat o parte rea, nu mai eram măritată acum. Sigur că sunt şi momente de tensiune uneori, dar asta nu are legătură cu ideea de căsătorie oficială. Asemenea situaţii există în orice tip de familie, de relaţie între oameni. Căsătoria nu e simplă, a nu se înţelege asta, trebuie să lupţi ca s-o menţii cum ai început-o: frumoasă, senină, plină de visuri. Dar, pe de altă parte, acum nu-mi mai pot imagina cum ar fi să nu am alături un om care mă iubeşte, pe care mă pot baza.

Nu e aşa complicat, fiindcă ne pricepem. Suntem foarte ataşaţi de showbiz, acesta e mediul nostru, lu­mea în care ne învârtim, practic. Pur şi simplu, vrem să găsim talente noi, să le promovăm, să le dam o şansă. E fascinant să scoţi din întuneric persoane care nu-şi imaginau, cu o săptămână mai devreme, că au vreo minimă şansă să urce pe vreo scenă.

E prea devreme să tragem li­nie. Serios vorbind acum, noi aveam un trai decent, slavă Domnului, n-am intrat în business ca să ne umplem de bani. Ştiu, o să spuneţi că nici eu nu cred ce spun, dar vă garantez că facem asta din plăcerea de a depista oameni deosebiţi. E un gen de adrenalină unică, mediul artistic îţi poate oferi recom­pense morale pe care nicio sumă de bani n-o poate egala. O spun fără nicio urmă de ipocrizie, asta cred, asta simt.

Business-ul e construit doar din raţiuni sufleteşti, repet. Televiziu­nea e mediul unde mă simt cel mai bine, asta e profesia mea, sunt depen­dent de munca pe care o depun acolo. Mi-ar fi greu să mă rup de tot şi să mă dedic exclusiv altor lucruri”, au spus cei doi soți pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies