Home Stiri mondene Andra, dezvăluiri fără perdea despre familia sa

Andra, dezvăluiri fără perdea despre familia sa

de Clara
  • Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România.
  • Cei doi au o relație extrem de sudată, în urma căreia au apărut și doi copii.
  • Cei doi au spus ce fac pentru a le oferi cea mai bună educație.

Andra și Cătălin Măruță au reușit să își întemeieze o familie, așa cum și-au dorit mereu. Cei doi au o fată și un băiat pe care îi iubesc mai presus de cuvinte și pentru care ar face orice.

De curând, în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro, Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre educația pe care le-o acordă, dar și despre cum s-au format copiii până acum.

Andra și Măruță au copii cu personalități puternice

„Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare, totuși, că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți…”, a spus Andra pentru sursa menționată anterior.

„Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși”, a spus și Măruță.

Cei doi copii sunt foarte uniți

„E mult spus că se ceartă. Au momente în care ba unul, ba celălalt este îmbufnat, uneori doar pe fond de oboseală, alteori pentru că vor atenție. Le recunoaștem momentele de tristețe sau de furie, dar apreciem mult că, în general, se înțeleg bine și se ajută.

Cel mai mult se vede că sunt uniți când vor să pregătească o surpriză pentru unul dintre noi sau când, cu ajutorul nostru, vor să îl surprindă pe celălalt. Sunt plini de intenții bune și foarte empatici. Pe de altă parte, sunt frați, eu știu cum este să ai frați: uneori nu ai chef să împarți totul și îți mai sare muștarul!”, au mai spus aceștia.

„Nu o ajută David la lecții, dar nu pentru că nu ar fi un frate mai mare iubitor și protector, ci pentru că fiecare dintre ei are programul lui și, pe cât posibil, ne propunem ca ei, acasă, să nu aibă teme, ci doar să se relaxeze și să se joace. Au program de after-school sau cluburi unde au diverse activități care îi pasionează, iar acasă, când ne reunim, petrecem timp împreună”, a mai spus Andra.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies