Home Stiri mondene Andra, dezvăluiri sincere despre o perioadă definitorie din viața ei: „Nu a fost una clasică”

Andra, dezvăluiri sincere despre o perioadă definitorie din viața ei: „Nu a fost una clasică”

de Clara
  • Andra are o carieră de vis și o familie minunată.
  • Aceasta are o comunitate impresionantă de fani în mediul online și care este din ce în ce mai mare în fiecare zi.
  • Deoarece a știut de mică ce vrea să facă pe viitor, aceasta a trebuit să muncească din greu, de mică.

Andra are o carieră de vis și o familie minunată. Aceasta are o comunitate impresionantă de fani în mediul online și care este din ce în ce mai mare în fiecare zi.

Artista este extrem de deschisă în ceea ce privește viața ei și a răspuns multor întrebări care i-au fost adresate și, de curând, a spus cum a fost copilăria ei.

Andra nu a avut o copilărie obișnuită

Deoarece a știut de mică ce vrea să facă pe viitor, aceasta a trebuit să muncească din greu, de mică. Artista a trebuit să își sacrifice timpul, dar susține că totul a meritat, mai ales că a primit și sprijinul părinților săi.

„A fost, în primul rând, alegerea mea să studiez muzica, iar părinților le mulțumesc că m-au sprijinit și mi-au permis să îmi urmez visul. Copilăria mea nu a fost una clasică, dar a fost foarte fericită. Am avut, de mică, multe concerte, dar și multe satisfacții. Acasă am fost răsfățată de frații mei și m-am simțit mereu foarte iubită”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro.

Artista vrea să devină profesoară

Andra vrea să își ducă pasiunea pentru muzică și mai departe, motiv pentru care își dorește să le predea muzică celor mici. Aceasta se gândește, deja, la viitorii ei elevi, deoarece este conștientă de faptul că, la un moment dat, nu va mai urca pe scenă.

De asemenea, soția lui Cătălin Măruță a recunoscut faptul că, în unele cazuri, răutățile din mediul online o afectează, dar niciodată nu le-a lăsat prea mult să facă acest lucru, pentru a nu o descuraja.

Mai mult decât atât, Andra spune că, și în muzică, încearcă să le transmită oamenilor doar ceea ce poate ea mai frumos, iar aceeași regulă este valabilă și pentru copiii ei, dar și pentru soțul ei.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies