Home Stiri mondene Andra elucidează misterul unei a treia sarcini: „Presupun că sunt însărcinată”

Andra elucidează misterul unei a treia sarcini: „Presupun că sunt însărcinată”

de Clara

De ceva timp, gurile rele spun că Andra ar fi gravidă, deoarece aceasta a pus câteva kilograme pe ea. Cu toate acestea, soția lui Cătălin Măruță a spus că nu va veni al treilea copil, ci totul este cauzat de pandemie.

„Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniștiți, că eu dau tot din casă.

De ziua mea, copiii au fost foarte drăguți, nu cred că am mai spus chestia asta. Ei îşi strâng bani pentru diverse lucruri. Din banii lor strânși, mi-au dat fiecare o sumă de bani pentru a-mi cumpăra parfumul meu preferat. Şi nu am refuzat, pentru că îmi doresc să crească aşa, să fie atenţi la detalii, ce îşi doresc mami, tati. Măruţă mi-a făcut cadou o pereche de adidaşi. Cred că m-a tot văzut, seara, în pat, cum mă uitam pe aplicaţii”, a spus artista în cadrul unei emisiuni televizate.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e bine-venit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci, am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.

În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc”, a mai spus aceasta pentru cei de la libertatea.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies