Home Stiri mondene Andra, noi detalii despre starea sa de sănătate

Andra, noi detalii despre starea sa de sănătate

de Buinoschi Andreea

Zilele trecute, Andra și Cătălin Măruță au spus că s-au infectat cu noul coronavirus. Acum, cei doi se află în izolare, alături de copiii lor, care, din păcate, au fost și ei infectați. Aceștia își țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă cu starea lor de sănătate.

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a scris Andra, în dreptul unei fotografii cu soțul ei.

Zilele trecute, Andra a vorbit și despre simptomele pe care le-a avut, dar corpul ei este rezistent și a trecut cu bine peste durerile provocate de virus. „Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, a mai declarat artista, în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare.

Chiar dacă toți patru au coronavirus, Măruță nu s-a dat bătut și își ține emisiunea în continuare. Acesta intră în direct de acasă și, în platoul, se află prietenii și colegii săi, care îl ajută să modereze întreaga emisiune.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies