Home Stiri mondene Andra nu bea deloc alcool, iar motivul este unul surprinzător

Andra nu bea deloc alcool, iar motivul este unul surprinzător

de negriuelena

Puține persoane cunosc faptul că Andra nu se atinge deloc de alcool, iar la baza deciziei ei se află un motiv întemeiat.

Cântăreața a povestit acum ceva timp, pe canalul său de YouTube, de ce nu bea deloc alcool. Aceasta a trecut printr-un moment extrem de jenant și, de atunci, preferă să stea deoparte de băuturile alcoolice.

Andra s-a făcut de râs în fața socrilor ei, deoarece consumase alcool și povestise lucruri mai puțin plăcute despre soțul său, iar de la acel incident, s-a decis să bea doar băuturi care nu conțin alcool.

 „Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, şi stăteam la poveşti cu dânșii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor.

Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine.

Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea şi, ce crezi, m-am amețit pentru prima dată în viaţa mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă.

Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor, uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a spus Andra.

Aceasta a adăugat și faptul că, spre deosebire de cazul altor vedete, ei i se face somn dacă bea chiar și doar puțin alcool, fapt care îi dăunează carierei, deoarece nu mai poate cânta cum trebuie…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies