Home Stiri mondene Andra și Cătălin Măruță au serbat 13 ani de căsnicie

Andra și Cătălin Măruță au serbat 13 ani de căsnicie

de Buinoschi Andreea

Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au aniversat 13 ani de căsnicie. Artista a spus câteva cuvinte despre relația lor, fiind foarte mulțumită de ceea ce ea și soțul ei au realizat în peste un deceniu de căsătorie.

„Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună, eu și Cătălin”, a spus Andra pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, membra juriului de la Românii au talent a vorbit despre viața ei ca mamă, dar și despre încrederea care există între ea și Măruță.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem, uneori, în oglindă, privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente.

Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei. Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervative la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii.

Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne «păzim» partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem, în primul rând, buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a spus Andra pentru cei de la libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies