Home Stiri mondene Andra și Roxana de la „Puterea Dragostei” au discutat în secret! Ce au vorbit despre Bogdan Mocanu

Andra și Roxana de la „Puterea Dragostei” au discutat în secret! Ce au vorbit despre Bogdan Mocanu

de negriuelena

Roxana de la Puterea Dragostei a chemat-o pe Andra pentru a discuta în secret despre Bogdan Mocanu.

Roxana Buzoiu a fost iubita lui Bogdan Mocanu în primul sezon al show-ului Puterea Dragostei, iar datorită lucrurilor pe care le aveau în comun, o mulțime de fani au crezut că ei vor fi câștigătorii.

Relația lor nu a decurs bine, din nefericire, deoarece Roxana s-a sărutat cu doi dintre foștii săi iubiți, inclusiv cu Andy, în timpul vacanței din România, la mare, pe care a avut-o cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Bogdan Mocanu nu a putut trece peste ce a făcut Roxana, iar drumurile lor s-au separat.

„M-am simțit trădat, mințit și umilit. Roxana s-a sărutat cu fostul iubit, dar, culmea, și cu Andy, cel despre care îmi spunea că nu vrea să îl mai vadă niciodată.

De aceea, am luat decizia de a nu mai continua povestea noastră, indiferent de lacrimile pe care iubita mea avea să le verse la vremea respectivă.

Apoi, încet, încet, am realizat că am luat cea mai bună decizie, în condițiile în care ea spunea că mă iubește și se ducea în brațele lui Iancu!

Așa iubire… mai bine NU”, a declarat la acea vreme Bogdan Mocanu pentru Wowbiz.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, pentru că Andra, actuala iubită a lui Bogdan Mocanu, a dezvăluit de curând, la plecarea din casă, că ea și Roxana au avut o discuție secretă legată de Bogdan Mocanu, fapt la care nimeni nu se aștepta.

„La revenirea în competiție, într-una din zile, Roxana m-a rugat să stăm departe de cameră și să vorbim.

Dorea să îmi spună să nu îmi fie teamă de ea, fiindcă nu se va băga între mine și Bogdan, mi-a garantat că va sta departe de relația noastră”, a spus Andra de la Puterea Dragostei.

Actuala iubită a lui Bogdan Mocanu a ținut să precizeze că de-a lungul șederii sale în casă, ea și Roxana s-au înțeles destul de bine…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!