Home Stiri mondene Andra spune de ce nu mai este jurat la „Vocea României”: „Producătorii mi-au promis că…”

Andra spune de ce nu mai este jurat la „Vocea României”: „Producătorii mi-au promis că…”

de Buinoschi Andreea

În cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, Andra a vorbit despre motivul care a determinat-o să plece din juriul emisiunii Vocea României. Aceasta susține că formatul emisiunii din țara noastră este diferit de cel din străinătate și nu se regăsea.

„Producătorii mi-au promis că n-o să fie pe ceartă și că o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori. Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face plăcere și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față.

Mi-am dorit să fiu acolo, pentru că mulți ziceau că eu sunt vocea. Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc. Fiind un show de televiziune, am înțeles că așa funcționează. Culmea, mă simțeam acasă, erau oamenii din trustul în care eu sunt și eram ok cu toată lumea. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a spus Andra în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

În urmă cu ceva timp, artista a oferit un interviu și a vorbit despre relația pe care o are cu soțul său, Cătălin Măruță. „Nu-mi găsesc cuvintele să spun câte calități are. Simt că el este jumătatea mea și că el e omul care reușește să-mi facă inima să tresară de fiecare dată când îl văd. Așa că mai mult de atât nu știu ce aș putea să spun. Este omul, știi cum, ți se taie respirația, pur și simplu. El este cel cu care vreau să fiu mereu, el simte la fel, suntem, deocamdată, un trio perfect, cu David al nostru, ne simțim extraordinar de bine și sperăm să vină și o surioară”, spusese aceasta despre soțul ei pentru cei de la transilvaniareporter.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies