Home Stiri mondene Andra, taxată dur de fani: „Te-ai îngrășat prea tare”

Andra, taxată dur de fani: „Te-ai îngrășat prea tare”

de Clara

Andra a fost taxată dur de către internauți, după ce a luat câteva kilograme în plus. Unele persoane au făcut o comparație mai dureroasă pentru unele femei, dar fanii acesteia au reacționat imediat, luându-i apărarea.

„Andra, te-ai îngrășat prea tare. Arăți precum o mătușică”, a fost comentariul de la care a început totul. Fanii ei nu au stat prea mult pe gânduri și au reacționat imediat, spunând: „«O cineva» fără importanță a scris: «Ți-aș recomanda să mai slăbești». Nu-nțeleg, cine i-a cerut această recomandare? Unde scrie că trebuie să ai doar 50 de kilograme pentru a putea fi fericit? Cui îi pasă de aceste clișee într-o familie minunată care are alte valori decât cântarul, botoxul, silicoanele și, în rest, nimic?

Indiferent câte kilograme are, este o femeie frumoasă, adevărată, talentată care nu și-a câștigat minunata familie și vocea doar pozând și având grijă la cântar. E o soție minunată, o mamă superbă și o cântăreață valoroasă”.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e bine-venit. Acum, nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.

Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a spus artista pentru cei de la libertatea.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies