Home Stiri mondene Andra vorbește despre traumele din copilărie: „Să nu știu să fac ce a făcut tata”

Andra vorbește despre traumele din copilărie: „Să nu știu să fac ce a făcut tata”

de Buinoschi Andreea

Recent, Andra a fost invitată în cadrul unui podcast și a vorbit despre una dintre problemele pe care le-a întâmpinat în copilărie. Aceasta nu a primit susținerea de care avea nevoie din parte tatălui său și se teme că ar putea face și ea același lucru, precum tatăl ei.

„Mi-e foarte frică să nu clachez, să nu știu să fac ce a făcut tata, să-i ajut să-și găsească drumul, eu cred foarte mult că copiii și viitorul copiilor e influențat de părinți. Puțini sunt cei care știu de mici ce să facă, cred că ține de părinți, de sfaturile pe care le dau părinții, cu cât ești mai implicat în viața unui copil, cu cât îi dai dragoste. Vreau ca copiii mei să se simtă iubiți”, a spus Andra în cadrul unui podcast.

În urmă cu ceva timp, Andra și Măruță au oferit un interviu și au vorbit despre relația lor, spunând că lucrurile nu sunt atât de roz pe cât par și că există tot fel de certuri și între ei.

„Aș  vrea să spun asta, pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa. Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact, nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar, de fiecare dată, niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a spus artista  pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies