Home Stiri mondene Andreea, actuala iubită a lui Ștefan Manolache, a făcut o criză de nervi din cauza reputației sale

Andreea, actuala iubită a lui Ștefan Manolache, a făcut o criză de nervi din cauza reputației sale

de Clara

Ștefan Manolache este unul dintre bărbații din showbizul românesc ce au avut relații cu multe femei. De curând, acesta s-a despărțit de fiica Andreei Berecleanu, pentru a începe o relație cu Andreea, una dintre fostele concurente ale emisiunii Puterea Dragostei.

Actuala sa iubită a reacționat în mediul online, după ce mai multe persoane i-au spus să aibă grijă, deoarece reputația pe care o are Ștefan nu este una foarte bună.

„Am deschis și eu acum Instagram-ul și am văzut niște mesaje. Băi, mă minunați! Unele dintre voi sunteți atât de frustrate sau nu aveți ce face, nu aveți ocupație, că altfel nu-mi explic. Nu aveți și voi familie, iubit, un loc de muncă, ceva?! Ce vă interesează atât de mult de ce fac eu sau ce face Ștefan? Nu e treaba voastră! Dacă mi-o iau, e treaba mea”, a spus aceasta pe rețelele sociale.

„Hai să-ți zic ceva, că văd că te consumi cu treburile astea cu gura lumii. Ideea e următoarea, când eram mai micuț, pe la începuturile mele, începuse lumea să vorbească că există un Manolache care face, care drege… Într-un final, se ajunsese să se creeze o imagine în jurul meu, de bad boy (în traducere: de băiat rău). Într-adevăr, eu făceam niște chestii, dar le făceam la un nivel foarte mic și se exagera și mie mi-a convenit, pentru că ajunsesem să nu-mi mai fie mie frică de anumite chestii”, a spus și Ștefan Manolache pe contul său de Instagram.

„E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla, minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieții mele”, a mai spus acesta în urmă cu ceva timp, relatează wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies