Home Stiri mondene Andreea Antonescu, din nou singură. Care este motivul pentru care s-a despărțit de „prințișorul taxiurilor”

Andreea Antonescu, din nou singură. Care este motivul pentru care s-a despărțit de „prințișorul taxiurilor”

de negriuelena

După circa o lună de relație, Andreea Antonescu s-a despărțit de reporterul Ștefan Manolache, cunoscut în showbiz ca „prințișorul taxiurilor”.

Jumătatea brunetă a trupei André a fost cea care a decis să pună punct relației, cu toate că la început părea că lucrurile dintre ei se vor îndrepta într-o direcție bună.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei «Elle». Eu eram împreună cu Andreea (n.r.: Bălan), el venise împreună cu un reporter de la «Acces Direct» să ne ia interviu.

Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan.

Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașina lui, întrucât a mea avea ceva probleme.

Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzica îmi ocupă foarte mult timp.

Așadar, vom vedea ce va fi pe plan sentimental”, spunea Andreea Antonescu pentru VIVA! la momentul când își asumase în mod public relația.

Motivul care stă la baza despărțirii, conform unor surse din anturajul vedetei, este acela că frumoasa brunetă s-a săturat de felul în care se comporta Ștefan Manolache.

Se pare că cei doi s-au certat în repetate rânduri în ultima vreme și nu au reușit să treacă peste neînțelegeri.

„Nepotrivire de caracter”, au spus unii dintre apropiații lor.

„Andreea nu a mai suportat figurile lui, așa că a pus punct relației. I-a dat papucii, ca să zic așa!”, a declarat o altă sursă apropiată Andreei Antonescu…

Surse: cancan.ro, wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!